flexmann csiszolástechnika, vágógépek, gyémánttárcsák Flexmann Hungária Kft.

Csiszolástechnika Gyémánttárcsák, gyémánt eszközök Vizes vágógépek, téglavágók, kőzetvágók for-cut vágó és tisztítókorongok hegesztéstechnika lamellás csiszolókorongokCégünk, a Flexmann Hungária Kft. az ausztriai Flexmann GmbH magyarországi testvércége. Nem csak csiszolás- és hegesztéstechnikai termékek exportjával, importjával, és nagykereskedelmével foglalkozik, de kínálatunkban megtalálható az ehhez kapcsolódó szerszámok és gépek széles skálája is.

Több évtizedes tapasztalatunk hasznosul az általunk gyártott, megrendelőink minden igényét kielégítő téglavágó, aljzatvágó, kőzetvágó gépeinkben is, melyek nem csak használhatóságukkal, de energiatakarékos megoldásaikkal is kitűnnek a hasonló kategóriájú termékek kínálatából.

Árainkban jól tükröződik cégünk filozófiája: szeretnénk, ha minden partnerünk elégedett lenne nem csak a számára kedvező árakkal, de a termékek kiváló minőségével is.

Terméktanácsadóink és viszonteladóink az egész ország területén elérhetőek. Szívesen és készségesen állnak ügyfeleink rendelkezésére.
Tovább...